Medewerker Klantcontact - Klantfeedback team

Wat ga je doen?

Als Medewerker Klantcontact ben je verantwoordelijk voor het zorgen van een optimale klantbeleving door pro actief aan de slag te gaan met klantfeedback en de klantverwachting te overtreffen. Dit betekent dat je klantvragen afhandelt en zorgt voor een effectieve oplossing van problemen tussen klanten en de organisatie. Het resultaat zien we vervolgens in een betere kwaliteit van dienstverlening en hogere klanttevredenheid bij zowel klanten als externe partijen. De inzichten vanuit de klantfeedback deel je aan de organisatie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het registreren van alle type klachten en klachten met een financieel gevolg conform eisen kwaliteitsmanagement systeem. Je draagt zorg voor de afhandeling van deze klachten, waarbij je ook terugkoppeling geeft naar de melder van de klacht. Ook bewaak je de doorlooptijd van de klantfeedback en neem je deel aan projectgroepen t.b.v. verbetering van de dienstverlening.

Deze functie betekent werken in een uitdagende en veranderende omgeving waar healthcare, klantfeedback en verbetering gecombineerd worden. Het Customer Care Center binnen Mediq Nederland is een groeiende afdeling, waarvoor wij op zoek zijn naar een professional met een proactieve instelling die graag samen met collega’s een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van Mediq.

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring met klachtenafhandeling en optimalisatie van processen. Je bent klant- en kwaliteitsgericht, hebt een empathisch én probleemoplossend vermogen, en bent initiatiefrijk. Ook vind je het leuk om collega’s te coachen en verder te helpen.

Daarnaast kun je goed overweg met verschillende systemen en hebt kennis van opvolgen van klantfeedback via verschillende kanalen. 

Tot slot heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Want to know more?

We would love to tell you more about this opening!

Stephanie Anne

Application procedure

Activate your job alert

Don't miss your dream job! Tell us your preferences and we will send you our matching vacancies. You can always unsubscribe via the link in the job alert email.

Activate your job alert

Don't miss your dream job! Tell us your preferences and we will send you our matching vacancies. You can always unsubscribe via the link in the job alert email.