Make the difference as a

Commercieel Programma Manager

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen commercie? Durf jij te zeggen waar het op staat? Wil jij meer verantwoordelijkheid voor de strategische commerciële programma’s en werk jij graag samen met collega's van verschillende afdelingen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor het ontwerp, de implementatie en realisatie van de commerciële programma’s binnen de verschillende markten van Mediq. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de omzet/npc/marge en borg je daarmee de uitvoering van de salesstrategie en de commerciële programma’s ter ondersteuning van de Mediq commerciële kalender. Je zorgt voor de gewenste marktpositie met de verschillende programma’s en onderhoudt een effectief netwerk van relaties met als doel om salesprocessen te versnellen.

Je gaat nauw samenwerken met de salesmanagers van de verschillende markten en collega’s van andere functionele afdelingen. Denk hierbij aan Marketing, Category Management, eBusiness en Klantcontact.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een WO werk- en denkniveau in de richting economie, strategie, marketing of bedrijfskunde
  • Je hebt minstens 10 jaar succesvolle ervaring in een soortgelijke functie binnen een commerciële organisatie (Het is ook mogelijk om met minder ervaring in te stappen, mits de andere gevraagde eigenschappen aanwezig zijn. In dat geval kijken we naar een passende salariëring).
  • Je beschikt over leiderschap skills en projectmanagementvaardigheden
  • Je bent een zelfstarter en kunt goed je eigen taken bedenken en plannen. Tevens moet je om kunnen gaan met piekperiodes en periodes van nadenken en reflectie.
  • Je kunt plenair grote groepen mensen enthousiasmeren met je uitstekende communicatieve vaardigheden en inspirerende presentatie skills.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeren we graag in jouw ontwikkeling via op maat training en on-the-job coaching. Daarnaast hebben we een Mediq Academy met een uitgebreid aanbod aan diverse trainingen. Onze cultuur wordt gevormd door collega’s die een sterke passie hebben voor de zorg, en onze employee engagement kenmerkt zich door een sterke bevlogenheid en betrokkenheid bij ons bedrijf. Doordat ons bedrijf groeit en volop in beweging is, betekent dit dat er ook volop kansen zijn voor verdere doorgroei binnen en buiten afdeling.

Wat biedt Mediq nog meer?

  • 26,5 vakantiedagen (met mogelijkheid om bij te kopen)
  • Jaarlijkse bonus
  • Mobiliteit oplossingen zoals fiets van de zaak
  • Goede kantoorfaciliteiten ingericht op het werken van nu
  • Leuke collega’s

Bij Mediq werken we hybride: dat betekent een combinatie tussen werken op kantoor en thuiswerken.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Sales

Onze salesteams zijn verantwoordelijk voor het realiseren van groei in de zorgmarkt en continuïteit van Mediq als marktleider. Dagelijks zijn onze sales collega's hard aan het werk om relaties met (potentiële) klanten te bouwen en onderhouden en om verdere groei mogelijk te maken met aantrekkelijke marktproposities.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.