Make the difference as a

Medewerker Klantcontact C - Ziekenhuizen

Ben jij klaar voor de volgende stap? Voor het segment Ziekenhuizen zijn we op zoek naar een Medewerker Klantcontact C. In deze functie rapporteer je aan de Teamleider Klantcontact.

Wat ga je doen?

Als medewerker Klantcontact C klantcontact zorginstellingen verwerk je de complexere orders en taken. Je bent inzetbaar als vast contactpersoon voor onze kritieke klanten en denkt mee in een proactieve dienstverlening richting onze klanten.

Je levert een bijdrage aan de coaching en ondersteuning van minder ervaren medewerkers bij uitvoering van hun werkzaamheden en je bent een echte teamspeler. Je zorgt voor het up to date houden van de kennis en helpt actief mee aan het optimaliseren ervan. Je initieert proactief onderbouwde, concrete, haalbare en relevante verbetervoorstellen voor klant -en werkprocessen.

Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van interne- en externe klantcontacten afkomstig uit alle kanalen en het verstrekken van informatie aan de klant/ over het assortiment, het product, de beschikbaarheid, levertijd, en bezorging van producten. Ook ben je bezig met het adviseren van klanten op pro- en reactieve wijze. Je analyseert tijdens het afhandelen van het klantcontacten het klantgedrag zodat tijdens een contact een commercieel aanbod kan worden gedaan en de klant een passend aanbod heeft. Dit doe je binnen de gestelde norm en met een succesvol resultaat.

Wat breng je mee?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met procesoptimalisatie en de Supply Chain. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring bij Mediq of minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie bij een andere werkgever. Je kent de zorginstellingen markt en de processen die hierbij horen. Je hebt affiniteit met zorg en/of medische branche en ervaring met klantcontact. Je bent systeemvaardig, kennis van SAP ECC is een pré, en je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent commercieel vaardig.

Mediq Oud Beijerland

Mediq Oud Beijerland

Op onze locatie Oud-Beijerland bevinden de afdelingen Mediq Institutionele Zorg Sales, Contract& Tender en Klantcontact. Daarnaast bevindt zich hier ook Medeco BV. Op deze locatie werken circa 50 medewerkers.

Klantcontact

Binnen de afdeling Klantcontact staan onze klanten centraal waarbij excellent klantcontact met waarde voor de klant én voor Mediq een van de belangrijke drijfveren is. De afdeling Klantcontact is onderverdeeld in verschillende teams die dagelijks in contact staan met onze klanten (eindgebruikers en zorgprofessionals). Belangrijke KPI's zijn bereikbaarheid, klanttevredenheid en first time right. Het team Customer Care Support faciliteert hierin door workforcemanagement (WFM) en data analytics, het verzorgen van trainingen maar ook de klantbeleving staat hier centraal.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.